Britanicul Andy Murray, locul 1 ATP, s-a calificat în turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, trecând în runda a doua, scor 6-7(3), 6-2, 6-2, 7-6 (3), de slovacul Martin Klizan, numărul 50 mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Murray s-a impus în meciul de pe terenul Suzanne-Lenglen în trei ore şi 34 de minute.

Britanicul îl va întâlni în runda următoare pe argentinianul Juan Martin Del Potro, locul 30 ATP, care a beneficiat în turul doi de abandonul spaniolului Nicolas Almagro (69 ATP), la scorul de 6-3, 3-6, 11. Del Potro şi-a consolat adversarul după abandon, imagini postate de ATP pe reţelele de socializare.

Pe terenul Suzanne-Lenglen urmează meciul dintre Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, şi germana Tatjana Maria, locul 102 WTA, în turul al doilea al French Open. Maria are 2-0 în confruntările cu Halep, însă ambele meciuri au avut loc în 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.