Tenismenul britanic Andy Murray, fost lider ATP, l-a ironizat într-un mesaj pe Twitter pe preşedintele SUA, Donald Trump. Scoţianul a preluat mesajul de pe Twitter al lui Trump, în care şeful statului american a afirmat că a refuzat să fie desemnat "omul anului" de revista Time, şi l-a adaptat, precizând, la rândul lui, că a refuzat să fie numit "sportivul anului" de către BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Time Magazine m-a sunat să-mi spună că "PROBABIL" voi fi desemnat "Omul (Personalitatea) anului", ca anul trecut, dar trebuie să fiu de acord cu un interviu şi cu o consistentă şedinţă foto. Am spus că probabil e nepotrivit şi am refuzat. Mulţumesc, oricum", a scris Trump, pe Twitter.

 

Murray a preluat mesajul şi l-a adaptat.

"BBC tocmai m-a sunat să-mi spună că "PROBABIL" voi fi desemnat sportivul anului, dar trebuie să fiu de acord cu un interviu şi cu o consistentă şedinţă foto. Am zis că probabil e nepotrivit şi am refuzat. Mulţumesc, oricum", a postat tenismenul.

 

Din cauza unei accidentări, Andy Murray nu a mai jucat din 12 iulie, când a fost învins de americanul Sam Querrey, în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon. În acest an, britanicul a câştigat doar un turneu şi a pierdut locul I ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.