Organizatorii Australian Open au anunţat, joi, că britanicul Andy Murray, locul 134 ATP, a primit wildcard pentru tabloul principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt încântatat că voi juca din nou la Australian Open şi le sunt recunoscător lui Craig şi echipei pentru oportunitate. Am trăit momente foarte frumoase în Australia, jucând în faţa publicului extraordinar, şi abia aştept să revin pe teren la Melbourne Park”, a declarat Murray.

Directorul turneului, Craig Tiley, s-a declarat încângtat de faptul că Andy Murray va juca la competiţia de anul viitor. “Andy este cunoscut pentru spiritul său de luptător, pasiunea şi iubirea pentru tenis şi sunt încântat să îl primesc la Melbourne în ianuarie”, a afirmat Tiley.

Andy Murray a ratat ediţia trecută a turneului deoarece nu i s-a permis să  facă deplasarea la Melbourne, ca urmare a testării pozitive cu coronavirus.

Ultima dată, Murray a participat la Australian Open în 2019. Britanicul, fost numărul 1 mondial, a fost finalist la Melbourne în 2010, 2011, 2013, 2015 şi 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.