Tenismenul britanic Andy Murray, liderul clasamentului mondial, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii în valoare totală de 2.617.160 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Murray l-a învins, în finală, cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră şi 13 minute, pe spaniolul Fernando Verdasco, locul 35 ATP.

Pentru succesul de la Dubai, Andy Murray va primi 500 de puncte ATP şi un cec în valoare de 523.330 de dolari, în timp ce Verdasco va încasa 256.565 de dolari şi 300 de puncte ATP.

Andy Murray, în vârstă de 29 de ani, a câştigat al 45-lea turneu din carieră şi primul din acest an.

Proba de dublu de la Dubai a fost câştigată de perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, care a trecut, în ultimul act al competiţiei, cu scorul de 4-6, 6-3, 10-3, după o oră şi 19 minute, de cuplul Rohan Bopanna/Marcin Matkowski (India/Polonia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.