Fostul internaţional Andy Carroll a fost legitimat de gruparea din liga a doua engleză Reading, la care evoluează şi atacantul George Puşcaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenorul Veljko Paunovici caută soluţii pentru îmbunătăţirea compartimentului ofensiv şi l-a angajat pe atacatul de 32 de ani, însă pentru o perioadă de teste, până la mijlocul lunii ianuarie 2022.

În carieră, Carroll a jucat la Newcastle, Preston North End, Liverpool şi West Ham United. Vara trecută, lui Caroll nu i s-a prelungit contractul de către Newcastle, astfel că a putut semna în calitate de jucător liber.

La echipa naţională a Angliei, Carroll a jucat nouă meciuri şi a marcat două goluri.

După 17 etape, Reading ocupă locul 16 în Championship, cu 22 de puncte, la zece puncte de Hull City, de pe locul 22, retrogradabil, şi la numai patru puncte de Queens Park Rangers, de pe locul 6, de baraj pentru promovare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.