Motociclistul italian Andrea Dovizioso a anunţat joi, prin intermediul unui comunicat publicat de echipa sa, Yamaha, că se va retrage din MotoGP după San Marino Grand Prix

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dovizioso (36 de ani) a avut intenţia de a încheia întregul sezon, dar recent a decis să pună punct carierei sale sportive odată cu San Marino Grand Prix, care se dispută pe 4 septembrie, la Misano.

”Din păcate, în ultimii ani MotoGP s-a schimbat profund, iar asta a condus la o situaţie care mă face să nu mă mai simt confortabil pe motocicleta mea şi, de aceea să nu îi mai pot exploata tot potenţialul”, a declarat Dovizioso, citat în comunicatul dat presei de constructorul japonez.

Andrea Dovizioso (Yamaha) a fost de trei ori consecutiv vicecampion mondial la MotoGp, în 2017, 2018 şi 2019, iar acum se afla pe locul 22 în ierarhia generală a competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.