Selecţionerul Ucrainei, Andrei Şevcenko, şi-a declarat susţinerea pentru Italia, ţară afectată grav de pandemia de coronavirus, el precizând, pentru Sky Sport Italia, că situaţia este asemănătoare cu cea din 1986, când a avut loc catastrofa nucleară de la Cernobîl.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prezent, Şevcenko, în vârstă de 43 de ani, se autoizolează în Anglia.

“Sunt în apropiere de Londra, locuiesc chiar în afara oraşului. Sunt izolat de aproape zece zile. Trăim aceste momente dificile cu speranţă, cu speranţa că situaţia se va îmbunătăţi. Singura soluţie este să respectăm regulile decise de autorităţi, să stăm acasă şi să îi lăsăm pe medici să îşi facă treaba. Toţi medicii din lume fac o treabă foarte bună, asistentele, voluntarii… Vă mulţumim mult pentru tot ce faceţi. Sunteţi cu adevărat eroii vremurilor noastre. AM trăit o situaţie similară când aveam nouă ani şi a avut loc dezastrul nuclear de la Cernobîl. A fost o perioadă dificilă. Singura soluţie este să avem încredere în deciziile autorităţilor. Nu trebuie să facem lucruri prosteşti, în special trebuie să nu plecăm de acasă”, a afirmat el.

În Italia s-au înregistrat până în prezent peste 10.000 de decese cauzate de coronavirus.

Şevcenko, fost internaţional ucrainean, a jucat în Italia la AC Milan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.