Andrei Rublev, locul 5 mondial, a fost descalificat, vineri, în semifinalele turneului ATP 500 de la Dubai, pentru că a insultat un arbitru de linie, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rublev era condus de Alexander Bublik cu 6-5 în setul al treilea când a insultat un arbitru de linie după ce acesta a făcut un anunţ cu care el nu a fost de acord.

Rublev s-a apropiat de arbitrul de linie şi i-a strigat, în engleză şi aproape de faţă: "Cum poţi face o asemenea greşeală? Cum poţi să faci o asemenea greşeală? Dar o propoziţie în limba rusă a fost cea care a dus la descalificarea sa. Un alt arbitru de linie din preajma terenului era vorbitor de rusă şi a venit să raporteze supervizorului expresia injurioasă folosită de Rublev. După o lungă discuţie, s-a decis descalificarea jucătorului.

Acest comportament nepotrivit are consecinţe serioase pentru rus, care va pierde punctele şi premiul în bani acumulate în această săptămână. Alexander Bublik a ajuns în finală şi îl va înfrunta pe câştigătorul meciului Daniil Medvedev - Ugo Humbert.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.