Tenismenul rus Andrei Rublev, ajuns pe taboul principal din postura de lucky loser şi locul 74 ATP, a câştigat, duminică, turneul de la Umag (Croaţia), dotat cu premii în valoare totală de 540.310 euro, acesta fiind primul său titlu din carieră, informează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rublev, în vârstă de 19 ani, l-a învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră şi 16 minute, pe italianul Paolo Lorenzi, cap de serie numărul 4 şi poziţia 34 în ierarhia mondială.

Pentru succesul de la Umag, Andrei Rublev va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 85.945 de euro, în timp ce Lorenzi va încasa 45.265 de euro şi 150 de puncte ATP.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Rublev, care a beneficiat de retragerea croatului Borna Corici de pe tabloul principal, este al şaptelea lucky loser din istorie care câştigă un turneu ATP. Ultimul care reuşise acest lucru a fost americanul Rajeev Ram la Newport, în 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.