Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au ajuns, luni, la un acord pentru transferul jucătorului Andrei Radu la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaş stânga, născut pe 21 iunie 1996, Andrei Radu a început fotbalul la juniorii rivalilor din Ghencea, a fost transferat la 16 ani la clubul Dinamo şi a jucat în carieră pentru Dinamo U19, Dinamo 2 Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Academica Clinceni, ACS Berceni, Aris Limassol, CFR Cluj, Concordia Chiajna şi Politehnica Iaşi.

Noul jucător dinamovist a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract pentru următorii trei ani cu Dinamo Bucureşti şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra.

- 17 meciuri în Liga 1 a jucat Andrei Radu pentru Politehnica Iaşi, sezonul trecut, împrumutat de CFR Cluj.

- 34 de selecţii şi 5 goluri a adunat Andrei Radu pentru reprezentativele de juniori, 10 pentru România U21, 4 pentru România U18 şi 20/5 pentru România U17.

- 10 jocuri în campionat are Andrei Radu la Dinamo Bucureşti, între anii 2012 şi 2013, unul pentru prima echipă şi 9 pentru formaţia secundă a clubului.

- 30 de meciuri a jucat Andrei Radu în Liga 1, 17 la Politehnica Iaşi, 11 la Concordia Chiajna, unul la CFR Cluj şi unul la Dinamo Bucureşti. Andrei Radu a evoluat 45 de partide pentru Aris Limassol în prima ligă a campionatului din Cipru.

- 16 ani şi 11 luni avea Andrei Radu când a debutat pentru prima echipă a clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare în meciul de campionat FC Vaslui - Dinamo Bucureşti, scor 4-1 pe 18 iunie 2013.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.