Titlurile naţionale la individual-compus în 2018 au revenit gimnaştilor Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti) şi Silviana Sfiringu (Farul Constanţa). Campionatul Naţional este găzduit, începând de vineri, de Sala Olimpia din Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În competiţia feminină, Silviana Sfiringu (Farul Constanţa) a obţinut un total de 53,600 puncte, fiind urmată de podium de Ioana Stănciulescu (Farul Constanţa, 53,300) şi de Nica Ivănuş (Cetate Deva, 52,050).

La masculin, Andrei Muntean (Dinamo Bucureşti) a devenit campion naţional, cu 82,350 puncte, urmat pe podium de Stian Skjerahaug (CSM Lugoj, 77,450) şi de Adelin Kotrong (CSM Arad, 77,100).

Titlurile pe echipe au fost adjudicate de Farul Constanţa (feminin) şi de Dinamo Bucureşti (masculin).

În competiţia feminină, Denisa Golgotă a suferit o contractură musculară la un picior, afecţiune care i-ar putea pune în pericol participarea la Campionatul Mondial din această lună, de la Doha.

De asemenea, în concursul masculin s-a aflat şi Marian Drăgulescu (Steaua Bucureşti), care a performat la patru aparate (sol, sărituri, cal cu mânere, paralele), iar cele mai bune note le-a obţinut la sărituri (14,350) şi la sol (13,650).

Competiţia de la Ploieşti se încheie duminică, fiind programate finalele pe aparate la feminin şi masculin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.