Atacantul român Andrei Ivan a fost prezent la conferinţa de presă a echipei Rapid Viena, înaintea meciului cu FCSB, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, el apreciind că şansele de calificare în grupele competiţiei sunt egale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-am obişnuit foarte bine, m-au primit foarte bine la Rapid Viena. Sunt bucuros că voi juca pentru acest club si sper ca mâine să facem un meci foarte bun şi să ne calificăm mai departe în grupele Europa League. Am jucat de foarte multe ori cu această echipă când jucam la Craiova. Avem şanse egale ambele echipe. Sper ca mâine să facem un meci mare la Viena şi să ne calificăm în grupele Europa League. Am văzut meciul cu Hajduk Split, s-au calificat la limită, au dat gol în minutul 93. Au o experienţă mare mare decât noi în Europa League, însă nu cred că contează asta. Am văzut că au jucători tineri în echipă şi avem şansa noastră de a ne califica în  Europa League", a declarat Andrei Ivan, informează www.telekomsport.ro

Rapid Viena şi FCSB se vor întâlni în play-off-ul Ligii Europa la 23 august (turul) şi 30 august (returul). Primul meci va avea loc joi, de la ora 21.30, la Viena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.