Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că oltenilor ar fi trebuit să li se acorde un penalti la o fază în care a fost implicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne simţim foarte rău că am pierdut. Au avut doar un şut pe poartă şi asta ne doare cel mai mult. Noi am avut ocazii mai mari. Am avut şi un penalti care nu ne-a fost dat şi cred că ne-a costat. Tuşierul a zis că n-a văzut. Regretăm, dar nu avem ce face. Ridicăm capul şi mergem înainte”, a spus Ivan la Look Plus.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.