Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat joi seară, după meciul cu Jablonec, scor 0-1, că se vede că formaţia sa trece printr-o perioadă de schimbare şi că el şi colegii săi trebuie să muncească mai mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să-i felicităm, consider că au fost mai buni per total, chiar dacă şi noi am avut anumite situaţii. Simt că putem mai mult. Trebuie să fim mai umili, să muncim mai mult la antrenamente. Se vede că trecem printr-o schimbare. Trebuie să punem capul în pământ, să muncim mai mult la antrenamente, să fim mai serioşi, tot noi trebuie să o scoatem la capăt. Această înfrângere trebuie să ne motiveze. Trebuie să fim foarte montaţi şi la retur să ne luăm revanşa. Camora este căpitanul nostru, toţi facem greşeli, dar cel mai important este să ne ridicăm de la pământ şi să ştim ce avem de făcut”, a spus Burcă la Pro X.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Jablonec. într-un meci din prima etapă a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Pilar, în minutul 52, dintr-un penalti acordat după ce Camora a comis un henţ în careu. După faza care a precedat penaltiul, Camora a primit cartonaş roşu (’50).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.