Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa merită mai mult respect şi că stilul de joc al grupului îi dă încredere pentru viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să fim precauţi, conştienţi de valoarea adversarului, să ne facem jocul nostru. Să o ţinem pe aceeaşi linie. Este mult de muncă şi cred că merităm puţin mai mult respect ca echipă, pentru că toată lumea blamează jocul nostru. Şi în campionat am dovedit că suntem pe drumul cel bun. Stilul nostru de joc ne dă încredere şi o să ajungem acolo unde ne dorim. Am văzut, cei de la Sivasspor au jucători foarte buni, cu experienţă, care probabil câştigă foarte mult. Şi nouă ne lipseşte golgheterul. Noi trebuie să ne dăruim pe teren, să facem din nou o partidă cum am făcut contra celor de la Craiova”, a spus Burcă.

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa Sivasspor, joi, de la ora 19.45, pe teren propriu, în grupa G a Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.