Andreea Mitu a fost învinsă la ”Cupa Centenarului” de jucătoarea Ioana Gaşpar, revenită în circuit după ce a lipsit 6 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cupa Centenarului", turneu din calendarul ITF Pro, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, şi organizat de Academia de Tenis Herăstrău, a început cu nu mai puţin de 20 de jucătoare din România pe tabloul principal, iar dintre acestea, şase şi-au asigurat prezenţa în sferturile de finală.

Irina Fetecău, favorita nr. 1, nu a avut nicio problemă în faţa unei jucătoare de origine română, din Canada, Maria Tănăsescu, de care a trecut cu 6-3, 6-1.

Victorii fără emoţii şi pentru favoritele 4 şi 5, Cristina Ene (6-0, 6-4 cu Yuval Keren, din Israel), respectiv Andreea Ghiţescu (6-1, 6-3 cu Anna Siskova, o jucătoare din Cehia).

Marea surpriză de până acum a fost furnizată de o altă româncă, Ioana Gaşpar, o jucătoare de 35 de ani revenită în circuit în 2016 după ce, în 2010, se părea că renunţase definitiv la tenisul de performanţă. Ioana s-a calificat, deja, în sferturile de finală, după ce a eliminat-o pe favorita nr. 8, Andreea Mitu, campioana de dublu de la WTA BRD Bucharest Open 2018. Ioana s-a impus cu 7-6(8), 5-7, 6-3, şi va juca acum cu o altă favorită din România, nr. 1, Irina Fetecău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.