Andreea Dragoman a cuecrit, duminică, medalia de bronz la simplu, la Campionatele Europene U21 de tenis de masă de la Spa, Belgia, informează frtm.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medalia asigurată la simplu feminin, în urma calificării în semifinale, s-a transformat în bronz, după un maraton de meciuri, început cu primele două etape ale grupelor.

În ciuda scorului, 1-4 (11-6, 5-11, 9-11, 5-11, 16-18) cu sportiva din Rusia, Mariia Tailakova, semifinala a fost spectaculoasă. Andreea a punctat prima la seturi şi a sperat până la final să întoarcă scorul. Ultimul set a fost cedat de ea cu 18-16.

În finală s-a mai calificat germana Anett Kaufmann, care a dispus de compatrioata ei, Franziska Schreiner, tot cu 4-1 (11-6, 13-11, 11-9, 11-6, 16-14).

Este a doua clasare pe podium la Spa pentru Andreea Dragoman, care a devenit, sâmbătă, campioană europeană U21, la dublu mixt, alături de Rareş Şipoş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.