Sportiva Andreea Chiţu a suferit o ruptură de ligament la genunchiul drept şi va fi supusă unei intervenţii chirurgicale, astfel că este indisponibilă pentru Openul European de judo de la Bucureşti, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat FR Judo. Chiţu spune că pentru ea anul 2017 este compromis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiţu, dublă vicecampioană mondială, revenise pe tatami în aprilie, după ce la Jocurile Olimpice de la Rio, în august 2016, a suferit o ruptură de ligament la genunchiul stâng. Sportiva s-a accidentat însă din nou, în timpul unui stagiul de pregătire în Antalya. 

"Din păcate anul 2017 este compromis pentru mine. La pregătirea din Antalya am suferit din nou o rupere de ligament, de data asta la genunchiul drept. În luna iunie mă voi opera dar şi mai importantă va fi recuperarea. Chiar dacă nu voi fi pe tatami, îi voi susţine pe sportivii români din tribună", a declarat Andreea Chiţu.

La Openul European de judo de la Bucureşti şi-au anunţat prezenţa până acum 438 de judoka din 31 de ţări de pe patru continente. Cele mai numeroase şi puternice delegaţii sunt cele ale Italiei (60 sportivi), Ucrainei (33), Franţei (28), Marii Britanii şi Spaniei (24).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.