Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal Bucureşti continuă să investească în jucătoarele de mare perspectivă. După Alicia Gogîrlă, o altă handbalistă de mare talent a semnat cu CSM Bucureşti, pivotul Andreea Ailincăi, araată gruparea din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 18 ani, componentă şi ea a naţionalei de tineret a României, Andreea este sora mai mică a deja celebrei Crina Pintea.

"Ca şi Alicia Gogirlă, şi Andreea Ailincăi şi-a dorit foarte mult să vină la CSM Bucureşti. A venit ca să înveţe de la unele dintre cele mai bune jucătoare din lume! Andreea e un mare talent, care seamănă la joc foarte mult cu sora sa, Crina Pintea. Este îmbucurător faptul că cele mai talentate tinere jucătoare din ţara noastră vor să vină la CSM Bucureşti, să se antreneze şi să lupte pentru un loc în echipă pentru a evolua alături de modelele lor. Aşa cum la fotbal toţi visează să joace la un moment dat alături de Messi ori Ronaldo, la noi tinerele jucătoare doresc să evolueze alături de Cristina Neagu şi de celelalte vedete ale echipei”, a spus Remus Drăgănescu, coordonatorul compartimentului handbal de la CSM Bucureşti. 

Ailincăi a jucat până în această vară la Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.