Tehnicianul Ioan Andone a declarat, miercuri seară, că echipa Dinamo a fost surprinsă de Steaua la debutul meciului din Liga I, scor 3-1, dar apoi lucrurile s-au "aşezat" aşa cum voiau jucătorii dinamovişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O partidă foarte frumoasă pentru noi. Am reuşit să marcăm trei goluri. Sunt bucuros că jucătorii au dat dovadă de caracter, nu e uşor să începi meciul de la 0-1. Poate alta era istoria acestei partide dacă începeam de la 0-0 dar mă bucur că echipa a reacţionat bine. Am vrut să facem presing sus, aşa am reuşit să marcăm golul trei. Nu se face mare sărbătoare că am bătut Steaua, acum îi duc în cantonament. Programul trebuie respectat. Mai avem mlt de muncă. Lumea a zis că sunt nebun când am zis de locurile 1-2, dar se vede azi. Eu am fost foarte liniştit după golul Stelei, deşi am intrat în joc după 20 de minute. I-am studiat bine, poate şi golul din secunda 8 ne-a făcut mai agresivi.  Ne-au surprins la început, dar apoi lucrurile s-au aşezat cum am vrut noi", a spus Andone.

Referitor la contractul său, Andone a spus: "Noi nu suntem obişnuiţi să respectăm contractele, dar nu poti cere acum patru ani ca în comunism. Acum vreau rezultate din prima lună. Dar ai cu cine? Tragi linie după tur, dar la noi e gata, demisia, parcă suntem în ţările arabe şi nu cred că trebuie să gândim ca acolo. Am avut ofertă din ţările arabe, am rămas aici şi săptămâna viitoare mă înjura toată lumea. Gura contestatatorilor o închidem doar când luăm campionatul si nu suntem departe, dar să ne lase. Eu am antrenat în două campionate cu play-off şi eram aproape de titlu, dar nu a fost să fie.  Ar fi culmea ca Reghecampf să nu creadă că ia titlu, vedem la finalul sezonului dacă e favorită Steaua sau nu. Acum e pe primul loc şi joacă în Liga Europa"l.

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Steaua, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Hanca ’37 (penalti), Nedelcearu ‘45+5 şi Nemec ’59, iar pentru Steaua a înscris Boldrin, în minutul 3, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.