Fotbalistul echipei Crystal Palace, Joachim Andersen, aflat la originea eliminării atacantului formaţiei Liverpool, Darwin Nunez, la meciul de luni, a primit sute de mesaje pline de ură pe reţelele de socialaizare, între care s-au aflat şi ameninţări cu moartea, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “O să vă omor pe tine şi pe familia sa”, “Eşti o ruşine. Bărbat dur, care se dă accidentat. Sper că la întoarcerea la Londra se va prăbuşi avionul tău”, sunt doar două dintre mesajele primite de jucător şi distribuite de acesta pe Instagram Stories.

“Am primit poate 3-400 de astfel de mesaje noaptea trecută. Înţeleg că susţineţi o echipă, dar vă rog să aveţi puţin respect şi să nu mai fiţi duri online”, a notat fotbalistul.

Multe dintre mesajele primite de acesta erau pline de injurii.

Andersen şi-a exprimat dorinţa ca Premier League şi Instagram să ia măsuri după situaţia semnalată de el.

Formaţia Liverpool a remizat, luni seară, scor 1-1, cu echipa Crystal Palace, într-un meci din etapa a doua a campionatului Angliei.

Crystal Palace a deschis scorul în minutul 32, prin Zaha.

În minutul 57, Liverpool a rămas în inferioritate numerică, Darwin Nunez fiind eliminat.

Liverpool a egalat în minutul 61, prin Luis Diaz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.