UEFA a anunţat, vineri, că a numit un inspector care să facă o anchetă disciplinară cu privire la incidente la finalul meciului Bodo-Glimt – AS Roma, din Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul partidei ar fi avut loc un incident între antrenorul echipei Bodo/Glimt, Kjetil Knutsen, şi antrenorul portarilor de la AS Roma, Nuno Santos.

Potrivit căpitanului AS Roma, Lorenzo Pellegrini, Kjetil Knutsen ar fi fost cel care l-a atacat pe Santos. “Am venit aici cu mult respect. Este o insultă adusă competiţiei. Este şi o insultă pentru Roma”, a spus Pellegrini, potrivit L’Equipe.

La rândul său, Bodo/Glimt a precizat că Nuno Santos a fost cel care l-a atacat pe Knutsen. “Roma bombardează media cu minciuni pentru a-şi ascunde comportamentul nesportiv. Glimt ştie că există un film cu incidentul, care arată atacul asupra lui Knutsen al reprezentanţilor din staful Romei. Clubul a văzut filmul. Cerem ca publicul să aibă acces la acest film aflat în posesia UEFA”, a scris Bodo/Glimt într-un comunicat, potrivit presei internaţionale.

Cotidianul norvegian VG a notat că poliţia locală a semnalat acuzaţii cu privire la un conflict iniţial verbal, apoi fizic între cele două stafuri tehnice. 

Bodo/Glimt a învins AS Roma cu scorul de 2-1, joi seară, pe teren propriu, în prima manşă a sferturilor de finală ale Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.