FIFA a decis să ancheteze cum a fost posibil ca Salt Bae, chef şi proprietar de restaurante celebru, şi alte persoane au obţinut “acces nejustificat” pe teren după finala Cupei Mondiale de fotbal, în Qatar, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turcul Salt Bae, al cărui nume adevărat este Nusret Gokce, a fost văzut pe teren ţinând trofeul, sărutându-l şi bucurându-se alături de jucătorii naţionalei Argentinei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

Conform regulamentelor FIFA, trofeul poate fi ţinut în mână de un grup “foarte select” de oameni, inclusiv de câştigătorii turneului, oficialii FIFA şi şefi de stat.

“După o analiză, FIFA a stabilit cum au obţinut unele persoane acces nejustificat pe teren după ceremonie de încheiere a competiţiei, pe stadionul Lusail, la 18 decembrie. Vor fi luaatae măsurile interne adecvate”, a precizat un purtător de cuvânt al FIFA.

Salt Bae este proprietarul unui lanţ de restaurante de lux. Printre starurile care au mâncat la restaurantele sale se numără Lionel Messi, Cristiano Ronakdo şi David Beckham.

În noiembrie, în timpul CM, Salt Bae a postat în social media un filmuleţ în care apare îmbrăţişându-l pe preşedintele FIFA, Gianni Infantino.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.