Campioana olimpică la sabie cu echipa feminină a României la JO de la Rio, Ana Maria Popescu, consideră că în finala turneului de la Roland Garros au câştigat "inconştienţa vârstei şi tupeul în faţa experienţei". Ea o îndeamnă pe Simona Halep să "consume" momentul supărării acum, iar apoi să revină cu bucurie pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"«Inconştienţa» vârstei şi «tupeul» au câştigat în faţa experienţei... Am trecut prin ambele etape: La 18 ani câştigam medalia de bronz la CM de seniori, învingând-o în sferturi pe Oxana Ermakova (RUS)-campioana mondială en-titre... În 2013, pierdeam în sferturi în faţa Juliei Beljaeva (EST), o tânără speranţă, cea care avea să câştige medalia de aur în acel an... E vorba de momente. Speram ca acesta să fie al Simonei şi n-a fost... Dragă Simona, consumă momentul, supără-te, ceartă-te şi revino cu bucurie pe teren! Noi suntem aici, te aşteptăm", a scris Ana Maria Popescu pe Facebok.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko. Leona, numărul 47 WTA, câştigat primul ei trofeu ca profesionistă, la câteva zile după ce a împlinit 20 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.