Sportiva Ana Maria Popescu a câştigat, duminică, Carpathia Cup, competiţie organizată la Rzeszow (Polonia), informează FR Scrimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concurând alături de alte 30 de spadasine din Austria, Cehia, Polonia şi Venezuela, printre care s-au aflat şi alte trei sportive clasate în TOP 50 mondial la spadă: Ewa Trzebinska (Polonia), Renata Knapik-Miazga (Polonia) şi Maria Gabriela Martinez (Venezuela), Ana Maria Popescu a fost repartizată în grupa preliminară 1, alături de Paulina Wilaszek (Polonia), Emilia Korkus (Polonia), Cecylia Cieslik (Polonia), Elisabeth Pinggera (Austria), Leonore Praxmarer (Austria) şi Veronika Bieleszova (Cehia).

Românca s-a calificat din grupă cu cinci victorii din şase posibile, iar pe tabloul principal a întâlnit-o, în primul meci, pe poloneza Emilia Korkus, de care a dispus cu 15-8. În sferturi, sportiva noastră a întrecut-o pe cehoaica Katerina Saligerova cu 15-9, iar în semifinale a învins-o pe numărul 30 mondial, poloneza Ewa Trzebinska, cu 10-9. În finală, Ana Maria Popescu a întâlnit-o pe poloneza Magdalena Piekarska-Twardochel şi s-a impus cu 9-8.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.