Jucătoarea Ana Bogdan a postat duminică, pe Facebook, un mesaj după întâlnirea de Fed Cup de la Cluj-Napoca, pierdută de România în faţa Rusiei, ea precizând că alături de colegele sale a luptat cu sufletul şi că acesta “este doar începutul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mulţumim, Cluj! Mulţumim, România! Am luptat cu sufletul, am fost uniţi şi ne-am dăruit întru totul acestor zile. Nu s-a sfârşit, ci cred ca este doar începutul. Vă mulţumim pentru toată energia pe care ne-aţi dat-o şi pentru faptul ca aţi trăit intens fiecare clipă alături de noi!  To be continued... Win or lose, it’s how you play the game”, a notat Ana Bogdan..

Echipa României a fost învinsă de Rusia, cu scorul general de 3-2, în întâlnirea desfăşurată la Cluj-Napoca, şi a ratat astfel calificarea la turneul final al Cupei Federaţiei, care va avea loc între 14 şi 19 aprilie, la Budapesta.

România va juca acum un play-off pentru a rămâne în Grupa Mondială a Fed Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.