Jucătoarea de tenis Ana Bogdan, locul 119 WTA şi cap de serie numărul 8, a pierdut, duminică, finala turneului de categorie WTA 125 la Limoges.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 7-5, de belgianca Alison Van Uytvanck, locul 68 WTA şi cap de serie numărul 2, după un meci care a durat o oră şi 25 de minute.

Câştigătoarea turneului va obţine 12.100 de euro şi 160 de puncte WTA. Învinsa în finală va primi 6.858 de euro şi 95 de puncte.

După acest rezultat, Bogdan va urca pe locul 113 WTA.

Tot duminică, Monica Niculescu şi rusoaica Vera Zvonareva vor disputa finala de dublu. Principalele favorite vor da piept în ultimul act cu echipa Estelle Cascino/Jessika Ponchet (Franţa). 

Învingătoarele vor primi un premiu total în valoare de 4.840 de euro şi câte 160 de puncte WTA. Învinsele vor fi recompensate cu 3.468 de euro şi 95 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.