La începutul lunii iunie, naţionala României va disputa două meciuri amicale, cu Georgia, în ţară, pe 2 iunie, şi cu Anglia, în deplasare, pe 6 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul din deplasare cu Anglia se va disputa, în urma deciziei Federaţiei de la Londra, pe stadionul Riverside din Middlesbrough (34.742 locuri). Partida este programată la ora locală 17:00 (19:00 în România), urmând a fi confirmată de UEFA, informează frf.ro.

Acum 15 ani, pe acest stadion, cu actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough şi actualul selecţioner, Mirel Rădoi, căpitan al roş-albaştrilor, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câştigat de gazde cu 4-2. 

Înainte de partida cu Anglia, tricolorii vor avea un meci de pregătire în ţară, contra Georgiei, stadionul care îl va găzdui urmând să fie “Ilie Oană” din Ploieşti. Ora de start a acestui joc va fi comunicată în curând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.