Echipa engleză Manchester United s-a impus sâmbătă în amicalul cu fornaţia franceză RC Lens, scor 3-1, în timp ce o altă grupare din Anglia, West Ham, a cedat cu 0-4 în faţa germanilor de la Bayer Leverkusen. Wolverampton a dispus cu 3-1 de Rennes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester United a câştigat primul din ele două meciuri amicale pe care le va disputa în acest week-end pe stadionul Old Trafford. A fost 3-1 cu echipa franceză RC Lens, care a condus cu 1-0 la pauză, după un gol incredibil înscris de Florian Sotoca, în minutul 23, când a recuperat o minge la centrul terenului, l-a văzut ieşit din poartă pe Onana şi a marcat cu un şut de la 40 de metri. Băieţii lui ten Hag s-au impus după pauză, când au marcat de trei ori, prin Marcus Rashford (min. 48), Antony (min. 53) şi Casemiro (min. 59). Duminică, Manchester United va juca un nou amical, în compania echipei spaniole Athletic Bilbao.

Bayer Leverkusen a învins, acasă, cu 4-0, echipa engleză West Ham United. Gazdele, antrenate de Xabi Alonso, au avut 3-0 la pauză, prin golurile înscrise de Jonas Hofmann (min. 9), autogolul lui Thilo Kehrer (min. 24) şi Victor Okoh Boniface (min. 38). După pauză Robert Andrich a transformat un penalti, stabilind scorul final, 4-0 pentru Leverkusen. West Ham este la a doua înfrângere consecutivă din meciurile de pregătire.

Wolverhampton a jucat, pe teren propriu, cu Rennes, de care a dispus cu 3-1. Pentru gazde au marcat Rayan Ait Nouri (min. 11), Joao Gomes (min. 48) şi Hee-Chan Hwang (min. 67), în timp ce golul oaspeţilor a fost reuşit de Benjamin Bourigeaud, în minutul 36. A fost prima înfrângere a lui Rennes în amicalele cu echipe din Anglia, după 3-1 cu West Ham şi 5-0 cu Nottingham Forest.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.