Echipa naţională de fotbal a Japoniei a învins joi echipa naţională din El Salvador, scor 6-0, într-un meci amical în care formaţia din America Centrală a rămas în zece încă din minutul 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Japonia a deschis scorul extrem de rapid la Toyota, pe Toyota Stadium: Shogo Taniguchi a înscris în primul minut al meciului, din assistul lui Takefusa Kubo. În minutul 4 arbitrul englez Andy Madley l-a eliminat pe salvadorianul Ronald Rodriguez şi a dictat penalty pentru niponi. A transformat Ayase Ueda care a făcut 2-0 în minutul 5.

Takefusa Kubo a majorat avantajul gazdelor punând 3-0 pe tabelă în minutul 25.

Ritsu Doan a stabilit, în minutul 44, scorul pauzei la 4-0. În repriza secundă Keito Nakamura a marcat al cincilea gol al gazdelor, în minutul 60, din pasa lui Kubo. Kyogo Furuhashi a stabilit scorul final, 6-0, în minutul 73.

Este al treilea meci disputat de Japonia în anul 2023. Echipa antrenată de Hajime Moriyasu a câştigat un meci (6-0 cu El Salvador), a încheiat unul la egalitate (1-1 cu Uruguay) şi a pierdut unul (1-2 împotriva Columbiei).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.