Echipa naţională a Germaniei a dispus sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-0, de echipa naţională a Franţei, într-un meci jucat la Lyon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Germanii au deschis scorul prin Florian Wirtz, în secunda a 7-a a meciului de pe Groupama Stadium. Oaspeţii au dominat meciul de la Lyon şi au marcat al doilea gol imediat după pauză, în minutul 49, prin Kai Havertz.

Portarul francez Brice Samba şi-a salvat echipa de la o înfrângere mai drastică, iar Rudiger a scos din faţa porţii goale în minutul 88. Germania s-a impus cu 2-0.

Este prima victorie a echipei lui Julian Nagelsmann după trei meciuri, din care două înfrângeri consecutive. Franţa lui Deschamps a suferit prima înfrângere din 12 septembrie 2023, atunci când ceda cu 1-2 la Dortmund, tot în faţa Germaniei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.