Alvaro Arbeloa, fost jucător al echipei Real Madrid, a postat un mesaj pe Twitter, în care îşi arată admiraţia pentru golul marcat din foarfecă de Cristiano Ronaldo, în meciul cu Juventus, din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cristiano Ronaldo poate să plece de pe Pământ şi să joace împotriva marţienilor. Aici a făcut totul", a scris Arbeloa.

 

Şi vedeta NBA LeBron James a fost impresionată de golul portughezului. "Nu sunteţi distraţi? Nu este nici măcar corect. Urât!", a notat baschetbalistul.

 

 

Are You Not Entertained!?!?! @cristiano That’s just not even fair. Nasty!!

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Cu cele două reuşite de marţi, Ronaldo a ajuns la 119 goluri marcate în Liga Campionilor, dintre care 14 în această ediţie.

Echipa Real Madrid a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Juventus Torino, în manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Golurile au fost marcate de Ronaldo, în minutele 4 şi 64, ultimul spectaculos, din foarfecă, şi de Marcelo, în minutul 72. De la gazde a fost eliminat argentinianul Dybala, în minutul 66, pentru două cartonaşe galbene.

Returul va avea loc la 11 aprilie, la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.