Duelul pentru titlul de campioană a Italiei dintre Juventus şi Inter Milano a fost comparat, vineri, de tehnicianul Massimiliano Allegri, cu meciul dintre Jannik Sinner şi Novak Djokovici, de la Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca vârstă pot spune că noi suntem mai tineri, ca Sinner, şi ei sunt ca Djokovici, dar nu ştiu dacă să o spun pentru că altfel se înţelege rău...", a glumit antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, potrivit ANSA.

Juventus este lider în Serie A, cu 52 de puncte obţinute în 21 de etape. Inter este pe locul doi, cu 51 de puncte şi un joc mai puţin.

La Australian Open, Jannik Sinner a transformat cea mai aşteptată confruntare a turneului într-un spectacol personal, printr-o victorie dominantă în faţa lui Novak Djokovici, de 10 ori campion la Melbourne. Sinner va juca finala turneului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.