Jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet a declarat, într-un interviu pentru federaţia franceză, că a scris o carte despre viaţa sa în circuit şi dincolo de acesta, care va apărea pe piaţă în septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea cărţii a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Cartea ar fi trebuit să apară în luna mai, odată cu disputarea French Open.

“Am fost mereu o mare iubitoare de literatură. Este munca mea. Este o combinaţie de autobiografie şi jurnal de călătorie”, a explicat sportiva.

Cornet scrie şi o carte de ficţiune, dar aceasta nu va fi publicată. “Nu intenţionez să o public. Este doar pentru plăcerea mea. Este ceea ce îmi place să fac şi mă ajută să mai treacă timpul”, a spus jucătoarea.

Alize Cornet, în vârstă de 30 de ani, a precizat că face faţă bine izolării. “Nu este foarte rău. Mă duc la subsol pentru a mă antrena şi a rămâne în formă, dar la fel ca mulţi alţi oameni, îmi este dor să fiu afară şi să joc tenis”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.