Jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet a fost audiată, marţi, la Londra, de tribunalul independent al federaţiei internaţionale (ITFF) şi va afla în două săptămâni decizia instanţei, după ce nu a putut fi localizată la trei controale antidoping între noiembrie 2016 şi octombrie 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alizé Cornet riscă o suspendare de până la doi ani dacă va fi găsită vinovată. Decizia va fi dată peste două săptămâni, iar Cornet va afla dacă va putea participa la Roland Garros, turneu care începe la 27 mai.

La 24 ianuarie, ITF a anunţat că jucătoarea franceză de tenis Alize Cornet, locul 42 mondial, este investigată pentru încălcarea regulamentului antidoping, ea neputând fi localizată pentru trei controale inopinate.

Lui Cornet i se imputează că nu a putut fi localizată la trei controale antidoping inopinate. Însă sportiva a asigurat că a prezentat motive valabile, pe care ITF nu a vrut să le ia în considerare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.