Sportiva Alina Vuc a câştigat, joi, medalia de bronz la categoria 50 kg, la Campionatele Europene de Lupte de la Budapesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vuc a învins-o în meciul pentru bronz de germana Lisa Ersel, cu 4-0.

Cu această medalie, Alina Vuc are în palmares două medalii europene de argint şi două de bronz.

Tot la lupte feminin, Andeea Beatrice Ana va lupta pentru aur la categoria 55 kg cu sportiva ucraineană Oleksandra Homeneţ.

La 65 kg, Kriszta Tunde Incze va lupta pentru bronz cu sportiva din Bulgaria Sofia Hristova Georgieva. În semifinale, românca a fost învinsă de azera Elis Manolova.

La 72 kg, Alexandra Nicoleta Anghel luptă tot pentru bronz, cu sportiva bulgară Iuliana Vasileva Ianeva. Anghel a fost învinsă în semifinale de turcoaica Buse Cavuşoglu Tosun.    

La 76 kg, Cătălina Axente are tot o şansă la bronz, ea urmând să o întâlnească pe italianca Enrica Rinaldi. În semifinale, Axente a fost învinsă de estona Epp Maee.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.