Fundaşul Alin Toşca a fost împrumutat până la finalul sezonului de Betis Sevilla la echipa de pe ultimul loc din Serie A, Benevento, informează estadiodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toşca, transferat în ianuarie 2017, de la FCSB la Betis, nu a jucat decât în şase partide în acest sezon, în LaLiga, din 21 de etape. Odată cu transferul spaniolului Marc Bartra de la Borussia Dortmund la Betis, internaţionalul român nu mai avea multe şanse de a evolua în echipa antrenată Quique Setien.

Alin Toşca a avut de ales între un împrumut la o echipă din liga a doua spaniolă sau unul la Benevento, formaţie pregătită de fostul fotbalist al CFR Cluj Ricardo De Zerbi. Românul a preferat Serie A, iar Benevento are posibilitatea să-l cumpere definitiv la finalul sezonului, cu două milioane de euro.

În cariera lui, jucătorul de 25 de ani a mai evoluat la Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari şi FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.