Atacantul Denis Alibec a declarat, luni seară, că naţionala României a demonstrat că vrea să joace fotbal în meciul cu Austria, scor 3-2, din Liga Naţiunilor. El a subliniat că nu are niciun conflict cu fostul internaţional Ciprian Marica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem foare bucuroşi de victorie. Se vede că avem entuziam şi vrem să jucăm fotbal. Înaceastă seară ne-au intrat goluri, important este să jucăm aşa şi în continuare. Cred că s-a văzut că toate echipa a jucat bine şi asta am exersat. Dacă vom juca aşa, nu am emoţie că nu vom trece de Islanda. Nu am nimic cu Ciprian Marica, am fost nervos după meci, de asta am reacţionat aşa", a declarat Alibec la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, luni seară, la Klagenfurt, cu scorul de 3-2 (1-1), selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a doua a grupelor Ligii Naţiunilor. Ca urmare a rezultatelor din primele două etape, România este lider în clasamentul primei grupe a ligii B.

Pentru echipa României au înscris Alibec ‘3, Grigore ’51 şi Maxim ’69. Gazdele au marcat prin Baumgartner ’17 şi Onisiwo ‘81

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.