Fotbalistul Denis Alibec a declarat duminică seară, după meciul câştigat de CFR Cluj în faţa formaţiei FCSB, scor 4-1, că îi pare rău că Marius Şumudică s-a despărţit de club. El a menţionat că s-a înţeles bine la Kayseri cu Dan Petrescu, despre care se spune că ar urma să preia conducerea tehnică a echipei clujene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Unul dinte motivele pentru care am venit aici a fost Marius Şumudică. Îmi pare rău pentru el că s-a terminat aşa, dar asta este viaţa de antrenor. Cine va veni, cu siguranţă vom face treabă bună.M-am înţeleds foarte bine cu Dan Petrescu la Kayseri, cu siguranţă vom face treabă. Sunt jucători cu mare experienţă, cu mare valoare şi se vede acest lucru. Dacă vom continua aşa, cu siguranţă ne vom impune”, a spus Alibec la posturile care transmit Liga 1.

În ceea ce priveşte partida cu FCSB, Denis Alibec a spus că el şi colegii săi s-au adaptat mai bine la condiţiile meteo. “Ne-am strâns cu toţii, am zis să dăm tot pe teren şi asta am făcut, am jucat unii pentru ceilalţi şi s-a văzut acest lucru. Sunt jucători cu experienţă aici, e normal să ştii ce ai de făcut pe teren”.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.