Atacantul echipei FCSB, Denis Alibec, a felicitat, sâmbătă seară, formaţia Viitorul pentru obţinerea trofeului Ligii I, el menţionând însă că speră ca TAS să dea câştig de cauză grupării bucureştene şi că din câte a înţeles constănţenii au beneficiat la meciul cu CFR Cluj de un penalti care nu ar fi trebuit să se acorde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne pare rău că nu am reuşit să câştigăm titlul. Vreau să-I felicit pe cei de la Viitorul şi pe domnul Hagi, a făcut o treabă foarte frumoasă acolo. Sper ca la anul noi să fim campioni. Deocamdată campionatul e la ei. Sperăm ca TAS să ne dea câştig de cauză. La Ovidiu am înţeles că au dat gol din penalti care nu a fost şi CFR a avut două-trei ocazii foarte mari", a spus Alibec la Digi Sport. 

Denis Alibec a precizat că probabil că el şi colegii săi sunt vinovaţi că nu au obţinut trofeul, însă a subliniat că în play-off "toată lumea şi-a dat viaţa pe teren". "Probabil că noi suntem vinovaţi, am avut meciul cu Viitorul în mână, cu Dinamo am pierdut dintr-o prostie... În play-off toată lumea şi-a dat viaţa pe teren. Însă aşa a fost să fie şi nu avem cum să dăm timpul înapoi".

Alibec a menţionat că nu crede că Laurenţiu Reghecampf va pleca de la FCSB: "Nu şi-a luat la revedere şi nu cred că va pleca".

Formaţia FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I şi, conform LPF, care susţine că, la egalitate de puncte, departajarea se face la rezultatele directe din play-off, este noua campioană a României. FCSB a învins CSU Craiova cu 3-0 şi a terminat la egalitate de puncte cu FC Viitorul, 44. Însă, potrivit părerii oficialilor FCSB şi potrivit interpretării regulamentului de către ei, la egalitate de puncte trebuie să se ţină cont de toate rezultatele directe, şi din sezonul regulat şi din play-off. În această situaţie, FCSB, care a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-0, ar trebui să fie campioana României. Şi înainte şi după acest meci, patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a spus că se va adresa TAS pentru a primi dreptate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.