Atacantul Denis Alibec a declarat, miercuri seară, că era sigur de calificarea FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor încă de la sosirea în Cehia, iar acest lucru s-a văzut la meciul cu Viktoria Plzen, scor 4-1, din manşa secundă a turului trei preliminar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu a fost uşor, ei au fost peste noi în primele zece minute, dar am fost un grup unit şi s-a văzut. De când am venit în Cehia eram siguri de calificare şi s-a văzut. Avem mentalitate de învingători şi suntem echipă mare. Vrem Dinamo Kiev şi, cu Dumnezeu înainte! Îmi pare rău pentru Viitorul, să sperăm că se va califica în grupele Ligii Europa. Au contat şi primele, jucăm în primul rând jucăm pentru noi şi apoi pentru alţii", a declarat Alibec la TVR 1.

Formaţia FCSB a învins, miercuri, în deplasare, scor 4-1 (1-0), echipa cehă Viktoria Plzen, în manşa secundă a turului trei preliminar şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, la Bucureşti, FCSB şi Viktoria Plzen au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Pentru FCSB au marcat Bălaşa  '27, Teixeira '71, Tănase '76 şi Alibec '79 (penalti), iar pentru Viktoria Plzen a înscris Krmencik '64.

FCSB va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, iar Viktoria Plzen în play-off-ul Ligii Europa. Tragerea la sorţi a play-off-ului LC va avea loc vineri, la ora 13.00, la Nyon, iar o oră mai târziu va avea loc şi cea pentru Liga Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.