Atacantul Denis Alibec a declarat, luni seară, că FCSB va pierde titlul "pe mâna sa", dacă nu va reuşi să câştige campionatul, în ultima etapă a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne bucurăm de cele trei puncte, speram să câştigăm cele trei punte. Îmi pare rău pentru cei de la Astra, dar asta este viaţa. Nu mai avem deloc presiune, presiune este la Viitorul. Vom vedea ce va fi, nu pot vorbi, dacă nu vom câştiga, vom pierde pe mâna noastră", a declarat Alibec la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al etapei a noua din play-off-ul Ligii I, şi, înaintea rundei care va decide campioana, este lider în clasament, la egalitate de puncte cu FC Viitorul. Şi a treia clasată, Dinamo, are şanse la titlu, diferenţa dintre aceasta şi primele formaţii din ierarhie fiind de două puncte.

La Giurgiu, golul a fost marcat de Gnohere '12.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, în care se va decide campioana, FCSB şi FC Viitorul au câte 41 de puncte, iar Dinamo are 39.

În ultima etapă vor avea loc meciurile Dinamo - Astra, FCSB - CSU Craiova şi FC Viitorul - CFR Cluj, sâmbătă, de la aceeaşi oră, 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.