Şaizeci şi două de persoane, între care 45 de poliţişti, au fost rănite, marţi seară, în urma violenţelor la un meci din Cupa Algeriei, întrerupt din cauza confruntărilor dintre suporteri şi forţele de ordine, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul din 16-imile Cupei Algeriei dintre MC Alger (D1) şi Village Moussa (D3), disputat la Jijel (360 km la est de Alger), a fost marcat de mai multe incidente, fiind întrerupt de mai multe ori până când a fost suspendat definitiv de arbitrul care a apreciat că securitatea jucătorilor nu mai era asigurată.

Arbitrul a întrerupt meciul pentru prima oară după ce suporterii de la Village Moussa au aruncat cu pietre pe teren. Forţele de ordine au intervenit şi au utilizat gaze lacrimogene.

Apoi au izbucnit confruntări între suporteri şi forţele de ordine, soldate cu 62 de răniţi, dintre care 45 de poliţişti. "Aceste persoane au fost rănite după ce în direcţia lor s-au aruncat pietre şi diverse obiecte", a declarat un responsabil al protecţiei civile de la Jijel, Ahlem Boumala.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.