Mijlocaşul Alexandru Maxim a fost transferat de la VfB Stuttgart la FSV Mainz 05, el semnând un contract valabil până în vara anului 2021, a anunţat, marţi, clubul care l-a achiziţionat pe internaţionalul român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alexandru Maxim este un jucător creativ, un număr 10 clasic. Este prieten cu mingea, bun în situaţii de unu la unu, poate deschide spaţii cu driblingul său şi are un şut periculos. El va aduce un plus echipei noastre şi suntem fericiţi că a decis să ni se alăture", a declarat Rouven Schröder, directorul sportiv al clubului Mainz.

Maxim a spus că a fost convins să meargă la Mainz de Rouven Schroder şi de antrenorul Sandro Schwarz.

"Ei mi-au dat încredere şi sentimentul că sunt un jucător necesar, cu rol important. Îmi convine stilul pe care vrea să-l imprime noul antrenor. Am văzut multe meicuri ale echipei şi am avut de-a face cu atmosfera de pe Opel Arena. Abia aştept să îmbrac tricoul noii mele echipe şi să sunt convins că am făcut cea mai bună alegere", a afirmat fotbalistul.

În vârstă de 26 de ani, Maxim se afla din ianuarie 2013 la VfB Stuttgart, echipă ce a promovat în Bundesliga anul acesta, fiind transferat atunci de la Pandurii Târgu Jiu.

Mainz 05 a ocupat locul 15, primul neretrogradabil, în sezonul recent încheiat al primei ligi germane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.