Preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, a primit, marţi, aprobarea membrilor CA al forului pentru a-şi depune candidatura la funcţia de vicepreşedinte al COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a solicitat membrilor CA aprobarea candidaturii dlui Alexandru Dedu, preşedinte FRH, la funcţia de vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, pentru Adunarea Generală de Alegeri a COSR din 24 septembrie 2020. Cu 15 voturi ”pentru” (Luca, Dinu, Tadici, Bocan, Sâsâeac, Manea, Drăgănescu, Kotecz, Evi, Bejinariu, Ghervan, Pavel, Ali, Teuţan, Lupan), se aprobă”, a anunţat, marţi, FR Handbal.

Alexandru Dedu este preşedinte al FR Handbal din 2014, iar funcţia de vicepreşedinte al COSR o ocupă din 2016, când a primit 150 de voturi la Adunarea Generală a forului olimpic. Tot în funcţia de vicepreşedinte se află şi Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Înot şi Pentatlon Modern.

Adunarea Generală de Alegeri a COSR va avea loc în 24 septembrie, de la ora 11.00, la Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.

Candidaturile trebuie depuse până la data de 25 august

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.