Jucătorii Alexandru Chipciu (U Cluj) şi Andrei Burcă (CFR Cluj) au fost suspendaţi câte un meci şi au primit amenzi după cartonaşele roşii primite în meciurile din Cupa României, a anunţat vineri, într-un comunicat, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Chipciu a fost eliminat după fluierul final al partidei dintre U Cluj şi UTA Arad, primind al doilea cartonaş galben, iar pe lângă suspendarea de un meci, jucătorul clujean va plăti şi o amendă de 740 de lei.

Andrei Burcă a fost eliminat în meciul dintre CFR Cluj şi Sepsi Sf Gheorghe şi va plăti şi el o amendă de 740 de lei.

În cazul lui Andrei Chindriş, jucătorul de la UTA Arad care a primit direct cartonaşul roşu după finalul meciului din Cupa României cu U Cluj, Comisia de Disciplină a decis să se emită adrese către cluburile UTA Arad şi U Cluj şi să fie depus un raport suplimentar al arbitrului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.