Conducerea clubului UTA a anunţat că ajuns, duminică, la înţelegeri cu fotbaliştii Alexandru Albu şi Alexandru Benga, ambii intrând în efectivul roş-alb pentru noul sezon al Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandru Albu e născut în Bucureşti la 17 august 1993 şi joacă atât fundaş central cât şi mijlocaş defensiv. 

El a jucat la Concordia Chiajna, iar ultimul campionat l-a petrecut la Academica Clinceni. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Sunt fericit că am ajuns la UTA, un nume mare, sunt sigur că e un pas în faţă în cariera mea. Avem o echipă bună, cu siguranţă ne vom bate pentru play-off”, a spus Alexandru Albu.

Alexandru Benga e născut la 15 iunie 1989 în Braşov. Benga s-a lansat la FC Braşov în 2006, după care a mai jucat în zonă, la FC Săcele şi Forex Braşov. A trecut, pentru doi ani, la Petrolul Ploieşti, iar între 2011 şi 2013 a jucat la Oţelul Galaţi. În 2013-2014 a jucat în Bulgaria, la Botev Plovdiv (ulterior şi la Septemvri Sofia), apoi a evoluat în Azerbaidjan, la Qabala FK, în Cipru, la Ermis Aradippou, Polonia, la Sandecja Nowy Sacz. A mai îmbrăcat tricoul celor de la Juventus Bucureşti, iar ultimul campionat a fost component al Chindiei Târgovişte. 

”UTA oferă un proiect sportiv serios, antrenant şi provocator, la care orice jucător visează să ia parte. Sper să avem rezultate bune, să îndeplinim obiectivele clubului, să creem o echipă puternică şi să mulţumim suporterii, e o plăcere să joci cu ei alături”, a mărturisit Benga. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.