Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, venită din calificări, a fost învinsă, miercuri, de americanca Venus Williams, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 9, în turul doi la turneul de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexandra a condus tot timpul în primul set, reuşind un break pe care nu l-a mai cedat şi a reuşind să se impună după 43 de minute.

Însă, setul doi l-a cedat la 0-6, iar în al treilea americanca s-a impus, scor 6-1.

Prin prezenţa în turul al doilea, Dulgheru şi-a asigurat un premiu de 63.000 de lire sterline (aproximativ 71.000 de euro) şi 100 de puncte WTA.

În competiţie la simplu la Wimbledon au rămas două jucătoare din România: Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu. Alexandra Dulgheru şi  Sorana Cîrstea au fost eliminate în turul doi, iar în runda inaugurală au pierdut Irina Begu, Elena-Gabriela Ruse, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.