Alex Paşcanu, unul dintre tricolorii U21 care au fost prezenţi vara trecută, în Italia, la EURO 2019, a vorbit despre duelurile cu Finlanda şi Malta, din preliminariile Euro-2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt două meciuri grele, dar bine, acum nu mai există meciuri uşoare, dar sperăm să le câştigăm. Noi vrem să câştigăm toate partidele rămase de disputat, vom vedea apoi pe ce loc vom fi. Nu facem calcule. Experienţa din vara trecută a fost cea mai frumoasă din cariera mea de fotbalist şi îmi doresc enorm să o repet în vara viitoare”, a declarat Paşcanu, informează frf.ro.

Pe 4 septembrie, tricolorii U21 vor întâlni Finlanda, în deplasare, la Turku, pe arena Veritas, iar pe 8 septembrie vor evolua în Malta, la Ta’Qali, pe stadionul Centenary, în preliminariile Euro-2021. Ambele partide sunt programate la ora 19:00, ora României, şi vor fi transmise în direct de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.