FIFA a trimis, marîi, două rapoarte de alertă şi monitorizare către delegaţia României privind evoluţia taifunului Nepartak, precum şi către celelalte echipe angrenate în competiţia fotbalistică de la Jocurile Olimpice. În acelaşi mod sunt informate şi delegaţiile de la celelalte discipline sportive, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este de aşteptat şi un al treilea raport până la finalul zilei, deoarece evoluţia dinamică este monitorizată atent de autorităţile japoneze şi comunicată direct celor sportive. Momentan, nu este prevăzut un impact direct asupra competiţiei fotbalistice, iar zona Sapporo unde este canonată naţionala noastră olimpică pare să fie în afara traseului taifunului.

Cu toate acestea, insula japoneză principală Honshu, unde se află Tokyo, Kashima sau Yokohama, este posibil să fie afectată de taifun la finalul acestei zile şi la începutul celei de mâine (ora Japoniei), efectele putând duce la modificări ale programului competiţional.

România va evolua, miercuri, de la ora locală 17.30 (11.30, ora României), cu Noua Zeelandă, într-un meci decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului olimpic. Tricolorii au nevoie de o victorie pentru a trece de Grupa B.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.